Slow Cooker Butter Chicken

Krydret, varm ret der mætter helt ned i sokkerne. Lækker med ris og lunt naan-brad til.

Forberedelse: 10 minutter – Tilberedningstid: 6-8 timer på lav varme eller 4-6 timer på høj varme

Ingredienser:

  • 2 spsk smør
  • 2 spsk rapsolie
  • 4 udbenede kyllingelår uden skind (køb kyllingelårkød eller få manden til at udbene dem – det er OK)
  • 1 stort løg
  • 1 solohvidløg
  • 2 tsk stærk karrypasta (jeg bruger A-Hoy)
  • 2 tsk masalakrydderi
  • 1 tsk chili
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 2,2 dl natural youghurt
  • 1 ds kokosmælk
  • salt

Vejledning:

Skær kyllingen i tern og snit løg og hvidløg. Smelt olie og smør i en dyb pande og tilsæt karrypastaen og rist den af. Steg kylling, løg og hvidløg i karryblandingen indtil løgene er klare.

Tilsæt tomatpure og rør indtil klumperne er væk og hæld pandens indhold ned i slow cookeren. Tilsæt resten af krydderierne og rør kokosmælken og youghurt ned i slow cookeren.

Tilberedes 4-6 timer på høj varme eller 6-8 timer på lav varme til kyllingen er mør.

Serveres med ris og naan-brød

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
3 Comments
Ældste
Nyeste Mest populære
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Thomas
Thomas
2 år siden

Hej Ipperbloggen

Jeg er ny ud i både madlavning og slow cooking. Har et par spørgsmål til ingredienslisten.
Hvad er et solohvidløg? (Er det et helt hvidløg? Er det et fed hvidløg? eller er det en bestemt art af hvidløg?)
Og hvordan skal 2,2 yoghurt naturel forstås? (220 ml?)

Thomas
Thomas
Svar til  Laura Friis
1 år siden

Tak for opklaringen Laura.
Det er en fantastisk ret (og opskrift). Så nem at forberede og tilberede, og virkelig smagfuld og lækker. En klar favorit herhjemme.
Tak for god inspiration.