Italiensk klassiker der står perfekt til en kold, dansk vinterdag. Ekstra lækker med hjemmelavet kartoffelmos til.
Forberedelsestid: 15 minutter – Tilberedningstid: 8-10 timer på lav varme
Ingredienser:
- 2 spsk mel
- 4 stk Osso Buco
- 2 spsk smør
- 2 spsk olivenolie
- 2 store løg, hakkede
- 2 solohvidløg, knust
- 2 store gulerødder, hakkede
- 3 dl kyllinge- eller grøntsagsboullion
- 1 ds hakkede tomater
- 2 tsk oregano
- 1 laurbærblad
- salt
- peber
Vejledning:
Vend kødet i mel, salt og peber. Smelt smør og olie sammen på en pande og brun kødet.
Mens kødet bruner placerer du de hakkede gulerødder, løg og hvidløg i bunden af slow cookeren. Kødet placeres ovenpå, så vidt muligt i et lag.
Hæld boullion og tomat over retten og tilsæt laurbærblad og oregano.
Retten tilberedes i 8-10 timer på lav varme og laurbærbladet fjernes inden servering.
Serveres med hjemmelavet hvidløgskartoffelmos til