Kalkunlår i Slow Cooker

Møre, saftige kalkunlår, hvor kødet falder fra senerne. Kan serveres med stort set alt – det er kun din fantasi der sætter grænserne. En klar favorit herhjemme er flødekartofler – naturligvis også tilberedt i slow cookeren!

Forberedelsestid: 5 minutter – Tilberedningstid: 3-4 timer på høj varme (anbefales) eller 6-8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 2 kalkunlår
  • 1 solohvidløg – knust
  • Timian
  • salt og peber

Vejledning:

Placer lårene i slow cookeren. Krydr dem med salt, peber, timian og hvidløg og tilbered på høj varme i 3-4 timer eller på lav varme i 6-8 timer.

Varianter:

Pisk 1 dåse kokosmælk og 1 tsk stærk karrypasta sammen i en gryde og hæld blandingen over lårene. Serveres med ris og grønt.

0 0 stemmer
Article Rating
Abonner
Få besked
guest
6 Comments
Ældste
Nyeste Mest populære
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Lene
Lene
2 år siden

Er meget nysgerrig på flødekartoflernw 🙂 kommer der en opskrift <3

Lene
Lene
Svar til  Laura Friis
2 år siden

Fantastisk, det vil jeg glæde mig til 🙂

Lene
Lene
Svar til  Laura Friis
2 år siden

Tak 🙂 har set den.
Har i øvrigt lavet kalkunlår i dag (kartoffelsalat som tilbehør). De blev super lækre. Og så kunne energien spenderes på et amerikaner bil træf i stedet for en masse madlavning. Det er rart med et lille åndehul i ny og næ, når man er smerte ramt 🙂