Vildtstuvning

Er du til noget vildt? Måske du kender en jæger, måske det lokale marked havde et godt tilbud. Uanset hvad, kan du lave vildtkød i din slow cooker.

Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 3 selleristænger
  • 2 hakkede løg
  • 2 solohvidløg, pressede
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 900 gram dyrekød til stuvning i tern
  • 1 ds hakkede tomater
  • 125 ml god rødvin
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 1/2 tsk friskkværnet peber

Vejledning:

Varm 1/2 spsk olie i en pande og rist det ene solohvidløg af. Tilsæt tomater og kog blandingen op. Tilsæt basilikum og kør saucen gennem en blender. Ønsker du chunky tomatstykker i dine ret, kan blenderen skippes. Sæt saucen til side.

Varm resten af olien i en pande og brun kødet.

Mens kødet bruner, hakkes selleri, løg og resten af hvisløget og placeres i bunden af slow cookeren.

Placer kødet oven på grøntsagerne og tilsæt vin og tomatsauce.

Tilbered på lav varme i 8 timer og smag til med salt, peber og oregano inden servering.

Variant: Retten fungerer ganske udmærket med lidt godt okeskød i stedet



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *