Thai Rød Karrysuppe

Thai Rød Karrysuppe

Lække østinspireret ret til den stærke side og langt bedre end take-out!

Forberedelsestid: 10 minutter – Tilberedningstid: 2 timer på høj eller 4 timer på lav varme.

Ingredienser:

  • 2 stk. kyllingebryster – gerne øko
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2,5 dl kyllingeboullion
  • 1 tsk stærk, rød karrypasta. Jeg bruger A-hoy fra Bilka eller dit lokale thai-marked
  • 2 spsk sukker
  • 1 spsk soya
  • 1 fintsnittet løg
  • 1 solohvidløg
  • 1 tsk ingefærpulver
  • 2 snittede gulerødder
  • 1 lille dåse tomatpure

Vejledning:

Snit løg, solohvidløg og gulerødder fint og sæt til side. Skær kyllingen i tern.
Miks kokosmælk, boullion, karrypasta, tomatpure, sukker og soya sammen i slowcookeren og tilføj resten af ingredienserne.

Retten tilberedes på lav varme i 4 timer eller høj varme i 2 timer og serveres med ris eller brød.

Varianter: tilsæt forskellige grøntsager for variationens skyld.

Vegetar? Skift kylling ud med tofu eller undlad kød helt – retten smager stadig dejligt.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *