Svinekæber – på den søde måde

Svinekæber smager godt – og de kan heldigvis laves på mange forskellige måder. Denne ret ligger til den søde side, og er lækker på en råkold vinterdag.

Forberedelsestid: ca 35 minutter – tilberedningstid: 7 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 1 kg svinekæber
  • 3 spsk soya
  • 70 gr sirup
  • 1 solohvidløg, knust
  • 1 spsk olie
  • 5 dl boullion
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 spsk majsstivelse
  • salt og peber

Vejledning:

Afpuds svinekæberne. Bland soya, hvidløg og sirup.
Varm olien på panden og brun svinekæberne på hver side. Tilsæt marinaden og lad kæberne simre i 10 minutter.

Overfør pandens indhold til slow cookeren og tilføj boullion.

Tilbered på lav varme i 7 timer.
1 time før servering løftes kæberne ud af slow cookeren. Fløde og majsstivelse ryses til en jævning og røres i slow cookeren. Læg kæberne ned igen og sæt varmen til høj. Lad retten simre i 35 minutter uden låg mens du tilbereder tilbehøret til din aftensmad.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *