Spaghetti med Kødboller

Spaghetti med Kødboller

Italiensk klassiker med varme barndomsminder og høj hyggefaktor

Forberedelsestid: 20-30 minutter – tilberedningstid 4 timer på høj varme eller 8 timer på lav efter preference

Ingredienser:

  • 500 gram hakket oksekød (ca 10%)
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dl revet parmesan
  • 2/3 dl rasp
  • 1 solohvidløg, knust (halvdelen i sovsen, halvdelen i farsen)
  • 2 spsk tørret basilikum (1 til sovs, 1 til fars)
  • 2 spsk tørret persille
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 æg

Vejledning:

Rør tomat, halvdelen af hvidløget, 1 spsk basilikum og 1/4 spsk peber sammen i slow cookeren.
Rør resten af ingredienserne sammen i en stor skål indtil farsen er fast. Farsen formes nu i boller der har cirka samme størrelse som en golfbold og placeres i sovsen side om side.

Retten tilberedes på høj varme i 4 timer eller lav varme i 8 timer.

serveres med frisk pasta og revet parmesan.

Tip!

Hvis familien ikke er til tomatstykker i sovsen, kan den med fordel blendes inden bollerne kommer i



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *