Slow Cooker Butter Chicken

Krydret, varm ret der mætter helt ned i sokkerne. Lækker med ris og lunt naan-brad til.

Forberedelse: 10 minutter – Tilberedningstid: 6-8 timer på lav varme eller 4-6 timer på høj varme

Ingredienser:

  • 2 spsk smør
  • 2 spsk rapsolie
  • 4 udbenede kyllingelår uden skind (køb kyllingelårkød eller få manden til at udbene dem – det er OK)
  • 1 stort løg
  • 1 solohvidløg
  • 2 tsk stærk karrypasta (jeg bruger A-Hoy)
  • 2 tsk masalakrydderi
  • 1 tsk chili
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 2,2 dl natural youghurt
  • 1 ds kokosmælk
  • salt

Vejledning:

Skær kyllingen i tern og snit løg og hvidløg. Smelt olie og smør i en dyb pande og tilsæt karrypastaen og rist den af. Steg kylling, løg og hvidløg i karryblandingen indtil løgene er klare.

Tilsæt tomatpure og rør indtil klumperne er væk og hæld pandens indhold ned i slow cookeren. Tilsæt resten af krydderierne og rør kokosmælken og youghurt ned i slow cookeren.

Tilberedes 4-6 timer på høj varme eller 6-8 timer på lav varme til kyllingen er mør.

Serveres med ris og naan-brød



2 thoughts on “Slow Cooker Butter Chicken”

  • Hej Ipperbloggen

    Jeg er ny ud i både madlavning og slow cooking. Har et par spørgsmål til ingredienslisten.
    Hvad er et solohvidløg? (Er det et helt hvidløg? Er det et fed hvidløg? eller er det en bestemt art af hvidløg?)
    Og hvordan skal 2,2 yoghurt naturel forstås? (220 ml?)

    • Kære Thomas

      Tusind tak for din kommentar. Solohvidløg er en særlig type hvidløg der består af kun ét fed. De kan typisk erstattes med 2-3 fed almindelige hvidløg, alt efter hvor kraftig smag man er til.

      Du har fanget en lille skrivefejl kan jeg se. 2,2 er naturligvis 2,2 dl (eller 220 ml som du selv skriver). Tusind tak fordi du gjorde mig opmærksom på det.

      Jeg håber det har besvaret dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at spørge igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *