Slow Cooker Butter Chicken

Krydret, varm ret der mætter helt ned i sokkerne. Lækker med ris og lunt naan-brad til.

Forberedelse: 10 minutter – Tilberedningstid: 6-8 timer på lav varme eller 4-6 timer på høj varme

Ingredienser:

  • 2 spsk smør
  • 2 spsk rapsolie
  • 4 udbenede kyllingelår uden skind (køb kyllingelårkød eller få manden til at udbene dem – det er OK)
  • 1 stort løg
  • 1 solohvidløg
  • 2 tsk stærk karrypasta (jeg bruger A-Hoy)
  • 2 tsk masalakrydderi
  • 1 tsk chili
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 2,2 natural youghurt
  • 1 ds kokosmælk
  • salt

Vejledning:

Skær kyllingen i tern og snit løg og hvidløg. Smelt olie og smør i en dyb pande og tilsæt karrypastaen og rist den af. Steg kylling, løg og hvidløg i karryblandingen indtil løgene er klare.

Tilsæt tomatpure og rør indtil klumperne er væk og hæld pandens indhold ned i slow cookeren. Tilsæt resten af krydderierne og rør kokosmælken og youghurt ned i slow cookeren.

Tilberedes 4-6 timer på høj varme eller 6-8 timer på lav varme til kyllingen er mør.

Serveres med ris og naan-brød



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *