Osso Buco

Italiensk klassiker der står perfekt til en kold, dansk vinterdag. Ekstra lækker med hjemmelavet kartoffelmos til.

Forberedelsestid: 15 minutter – Tilberedningstid: 8-10 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 2 spsk mel
  • 4 stk Osso Buco
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 store løg, hakkede
  • 2 solohvidløg, knust
  • 2 store gulerødder, hakkede
  • 3 dl kyllinge- eller grøntsagsboullion
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2 tsk oregano
  • 1 laurbærblad
  • salt
  • peber

Vejledning:

Vend kødet i mel, salt og peber. Smelt smør og olie sammen på en pande og brun kødet.
Mens kødet bruner placerer du de hakkede gulerødder, løg og hvidløg i bunden af slow cookeren. Kødet placeres ovenpå, så vidt muligt i et lag.
Hæld boullion og tomat over retten og tilsæt laurbærblad og oregano.
Retten tilberedes i 8-10 timer på lav varme og laurbærbladet fjernes inden servering.

Serveres med hjemmelavet hvidløgskartoffelmos til



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *