Møre BBQ-koteletter

Lækre, møre koteletter i hjemmelavet BBQ sauce med et karry-twist

Forberedelse: 10 min – Tilberedningstid: 4 timer på høj varme (anbefalet) eller 8 timer på lav

Ingredienser:

  • 2 spsk olivenolie
  • 2/3 dl sirup
  • 2/3 dl soya
  • 2/3 dl tomatketchup
  • 1 tsk stærk, rød karrypasta (jeg bruger A-hoy)
  • 1 tsk hvidløgspulver eller 1 solohvidløg, presset
  • 1 tsk peber
  • 1/2 tsk salt
  • 4 nakkekoteletter

Vejledning:


Varm olien på en pande og brun koteletterne i ca 2 minutter på hver side og placer i slow cookeren. Koteletterne skal så vidt muligt ligge i et lag.

Bland resten af ingredienserne og hæld blandingen over koteletterne.

Tilbered retten i 4 timer på høj varme eller 8 timer på lav. Saucen kan jævnes inden servering efter behov og retten serveres med ris og lidt dampet broccoli.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *