Kylling i Marsalasauce

Kylling i Marsalasauce

Mhm… vin og mad… En lækker, rund ret der varmer i alle hjem, og en lækker vin du kan dele med madlavningen. Hvad mere kan man ønske sig?

Forberedelsestid: 5 minutter – Tilberedningstid: 5 timer på lav

Ingredienser:

  • 4 kyllingelårfileter (kyllingebryst uden lage kan også bruges)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2,5 dl Marsala vin
  • 500 gr. champignoner, snittede
  • 1 solohvidløg, hakket
  • 1 dl vand
  • 1 spsk majsstivelse

Vejledning:

Placer kyllingen i bunden af slow cookeren – så vidt muligt i ét lag. Krydr med salt og peber. hak hvidløg og snit champignoner og put dem i slow cookeren. Hæld vinen over og tilbered på lav varme i 5 timer.

Løft kød og champignoner ud af slow cookeren. bland vand og majsstivelse og jævn saucen – jeg foretrækker at gøre det i en gryde, men det kan også gøres i slow cookeren.

Server retten med frisk pasta.

Velbekomme!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *