Kylling i cremet porresauce

Kylling i cremet porresauce

Med 2 minutters forberedelse samme morgen eller aftenen før, er denne ret et hit der kan tilberedes efter arbejde i en snæver vending. Cremet og blød på tungen – en ren vinder!

Forberedelsestid: 5 minutter – Tilberedningstid – 2,5 timer

Ingredienser:

Marinade:

  • 3/4 dl mayonaise
  • 2 spiseskefulde lys eddike
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dusk finthakket rosmarin
  • 1 tsk tørret salvie
  • 400 gram kyllingekød. Jeg brugte udbenede lår, men brystkød er også fint.

I slow cookeren:

  • 1 finthakket løg
  • 1 finthakket porre
  • 2 dl kyllingeboullion
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1 spsk stærk sennep
  • 2 spsk tør hvidvin
  • 1/2 dl madlavningsfløde

Vejledning:

Om morgenen eller aftenen før, blandes marinaden og kyllingen placeres i den. Opbevar i køleskabet til den skal bruges igen.

Hak porrer og løg og placer dem i slow cookeren. Bland boullion, majsstivelse, sennep, vin og fløde og rør det i slow cookeren.

Tag kyllingen op af marinaden og kassér resten af marinaden. Det er OK hvis der sidder lidt fast på kødet. Placer kyllingen oven på blandingen i slow cookeren og tilbered på lav varme i 2,5 timer.

Serveres med frisk pasta vendt i smør. Pynt med purløg.

Variant: kerver med parmasan.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *