Kylling Alfredo

Kylling Alfredo

En sjælden, hurtig ret i slow cooker-universet, men et rent hit hos manden herhjemme

Forberedelse: 10 minutter – tilberedningstid: 2 timer og 30 minutter

Ingredienser:

  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 4 kyllingebryster uden lage
  • 1 solohvidløg, presset
  • 100 gram smør
  • 3-3,5 dl revet parmesan (husk, jo stærkere ost, jo mere smag)
  • salt
  • peber
  • muskat

Vejledning:

Skær kyllingen i tern og put den ned i slow cookeren.
Smelt smøret i en gryde og tilsæt madlavningsfløde, hvidløg og ost. Kog blandingen op og hæld den i slow cookeren.
Rør rundt og tilbered retten på lav varme i 2 timer. Efter de to timer er gået, tages låget of og retten tilberedes yderligere 30 minutter på høj varme. Smag til med salt og peber.

Serveres med frisk pasta og parmesan.

Variationer:

Du kan vælge lårkød i stedet for brystkød og servere med ricotta-tortelini.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *