Kormakylling

Kormakylling

Rund, aromatisk ret, der varmer helt ind til knoglerne.

Forberedelsestid: 30 minutter – Tilberedningstid: 5 timer på lav

Ingredienser:

  • 6 kyllingebryster eller udbenede kyllingelår
  • 300 ml vand
  • 1 boullionterning
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 2 spsk tomatpure
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk stærk paprika
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 tsk sukker
  • 500 ml. piskefløde
  • en håndfuld groft hakkede og ristede mandler

Tilberedning:

Skær kyllingen i store tern. Steg den af på en pande og sæt til siden. rist krydderierne af i panden i et minuts tid, til de er aromatiske, og tilsæt derefter en sjat vand sammen med tomatpuréen. Rør ud til der ikke er flere klumper. Tilsæt kyllingen sammen med eventuelle safter fra hviletiden og rør sammen. Tilsæt resten af vandet sammen med boullionterningen og kog op. Overfør til slow cookeren og tilbered på lav varme i 5 timer.

Når retten har stået i 5 timer, tager du låget af og skifter til høj varme. Tilsæt fløden og de ristede mandler under omrøring og lad den simre mens du koger ris og varmer naan-brød.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *