Koreanske Spare Ribs

Koreanske Spare Ribs

Lækker asiatisk ret til en lun sommerdag – så mørt at du ikke behøver tygge dem.

Forberedelsestid: 15 minutter – Tilberedningstid: 6-8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 1,5 kilo spare ribs – dem med meget kød på
  • 2,5 dl friskpresset appelsinsaft
  • 2 spsk sesamolie
  • 1,2 dl soya – gerne saltreduceret
  • 2 spsk Riseddike
  • 1 solohvidløg
  • 2 spsk honning
  • 1 forårsløg til pynt

Vejledning:

Brun ribbenene på alle sider og placer dem i slow cookeren. Bland de resterende ingredienser og hæld dem over ribbenene.

Tilbered på lav varme i 6-8 timer

Serveres med ris og frisksnittet forårsløg



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *