Cremet Bøf Stroganoff

Cremet Bøf Stroganoff

Det blev lige pludselig efterår og derfor måtte jeg finde denne ret frem igen. Rig på smag, lækker og cremet – lige hvad man har brug for i det danske efterår.

Forberedelsestid: 10 minutter – Tilberedningstid: 8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 1 kg magert oksekød i tern – køb gerne de billige udskæringer
  • 500 gram champignoner
  • 2 tsk. herbes de provence
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 liter vand
  • 1 fond du chef okse
  • 1 spsk stærk sennep
  • 3 spsk Worcestershire Sauce
  • 1 lille bæger creme fraiche
  • 1 pakke neutral flødeost
  • 4 spsk majsstivelse

Vejledning:

Smør slow cookeren let med lidt smør eller olie. Put kødet i. Tilsær champignoner, krydderier, vand, Worcestershire sauce, sennep og boullion.

Tilbered på lav varme i 8 timer.

Skær flødeosten i tern og tilsæt den sammen med creme fraiche og majsstivelse og sæt varmen på høj mens du koger pasta til retten.

Serveres med pasta og godt humør



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *