Chili con Carne

Chili con Carne

En ret der i høj grad egner sig til slow cookeren, da chili kun bliver bedre med tiden.

Forberedelsestid: 20 minutter – Tilberedningstid: 10 timer på lav varme

Ingredeinser:

  • 500 gram hakket oksekød eller oksekød i tern
  • 1 stort løg
  • 1 solohvidløg
  • 1 hel chili
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 2 røde snackpeberfrugter
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk knust koriander
  • 1 ds røde kidneybønner – drænede og skyllede
  • 1,5 dl vand
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 lille ds tomatpure

Hak grøntsagerne groft og læg dem til side. Brun kødet i en pande og overfør til slow cookeren. I samme pande brunes nu løg til de er bløde. tilsæt krydderierne og rist dem af.

Tilsæt resten af grøntsagerne og steg dem i 2 minutter. Tilsæt tomatpure og vand og rør til der ikke er flere klumper.

Overfør blandingen til slow cookeren og tilsæt tomat og bønner.

Tilberedes på lav varme i 10 timer.

Serveres med avocado, creme fraiche, nachos, ris eller hvad hjertet begærer den dag!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *