Broccoli og blomkål i ostesauce

Tungt tilbehør? Måske, men det er ost. Og det indeholder trods alt stadig liiiiiidt grønt, så samvittigheden behøver ikke blive knækket. Helt.

Forberedelsestid: 15 minutter – Tilberedningstid: 25 minutter

Ingredienser:

  • 1 hoved Broccoli
  • 1 hoved blomkål
  • 50 gram smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1/4 tsk salt
  • 100 gram flødeost natural
  • 150 gram revet cheddar
  • 1 spsk stærk sennep
  • 1/4 tsk peber
  • 50 gram rasp
  • 50 gram parmesan

Vejledning:

Del broccoli og blomkål op i små buketter. Bring en gryde i kog og kog blomkålen i 2 minutter. Tilføj Broccolien og kog yderligere 2 minutter. Dræn godt og sæt til side.

Smelt smørret i en dyb gryde. Rør melen i smørret til blandingen er glat. Tilsæt madlavningsfløde og rør til blandingen er glat igen. Tilføj flødeost, sennep, cheddar, salt og peber og bland godt sammen.

Rør blomkål og broccoli i panden og bland rundt. Put blandingen i et fad og top med rasp og parmesan.

Tilbered i ovnen på 180 grader i 25 minutter.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *