Borscht i slow cookeren

Borscht i slow cookeren

Rund og krydret suppe. Perfekt til alle årstider.

Forberedelsestid: 15 minutter – Tilberedningstid: 8 timer på høj varme

Ingredienser:

  • 700 gram rødbeder
  • 1 stort løg
  • 300 gram kartofler
  • 1 liter vand
  • 2 fond du chef grøntsag
  • 1 tsk dild
  • 1 laurbærblad
  • brødcroutoner til servering
  • creme fraiche til servering

Vejledning:

Skræl og hak kartofler og rødbeder groft. Finhak løget. Put alle ingredienser i slowcookeren, minus brødcroutoner og creme fraiche.

Tilbered på høj varme i 8 timer.

Blend suppen og server med brødcroutoner og creme fraiche.

Pro tip: har du en god grøntsagsfond, så kan du sagtens skifte vand og fond du chef ud med den. Det gavner kun.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *