Bolognese i din Slow Cooker

Kraftfuld bolognese der kan passe sig selv. Smager lækkert med god, frisk pasta.

Forberedelse: 25 min – Tilberedningstid: 6 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 2 spsk olivenolie
  • 4 fed hvidløg eller 1 solo
  • 2 løg
  • 600 gram hakket oksekød (slagterhakket – bliver ikke god med nettohak)
  • 2,2 dl rødvin (carbernet sauvignon el. merlot) kan erstattes med boullion
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 2 tsk Worcestershire Sauce
  • 3 tsk oregano
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk knust chili
  • 1 dåse flået tomat (hakkede kan også bruges)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 fond du chef grøntsag (kan udelades)

Vejledning:

Snit løg og hvidløg fint. Varm halvdelen af olien i en dyb pande og steg løg og hvidløg ved lav varme til løgene er blanke. Når løg og hvidløg er blanke, overfører du dem til slow cookeren.

Varm den anden halvdel af olien i samme pande og hæv varmen. Tilsæt hakkekødet og svits til kødet er brunet. Laver du dobbeltportion, kan det betale sig at svitse kødet i to portioner. Når kødet er svitset overføres det til slow cookeren

Sæt panden tilbage på komfuret og sænk varmen til medium. Tilsæt rødvinen og nyd et glas selv mens du bringer vinen i kog. Når vinen koger, tilsætter du resten af ingredienserne og mixer sammen. Når blandingen er jævn, hælder du den over kød og løg.

Tilbered bolognesen på lav varme i 6 timer og server med frisk pasta og en god, revet parmesan. Velbekomme!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *