Cremet Citruskylling

Hurtig kyllingeret til slow cookeren (ja, jeg sagde hurtig), inspireret af amerikansk grillkunst og transformeret ned i en slow cooker. Nydes med frisk pasta.

Forberedelsestid: 15 minutter – Tilberedningstid: 4 timer på lav eller 2,5 time på høj

Ingredienser:

  • 5 kyllingebryster uden lage!
  • 6 spiseskeer smør
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk friskkværnet peber
  • 2 citroner
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk herbes de provence
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1/2 boullionterning (valgfrit – men lækkert)

Vejledning:

Kom salt og peber på kyllingen og svits kødet i en pande sammen med den ene spiseske smør. Når kødet er svitset, placeres det i slow cookeren. og fordel resten af smøret mellem kødet.

Riv citronerne og pres saften ud. Bland hvidløg, boullion, herpes de provence, citronskræl og -saft og hæld over kødet.

Retten tilberedes på høj i 2,5 time eller lav i 4 timer. Når der er ca. 45 minutter tilbage af tilbredningstiden mixes madlavningsfløde og majsstivelse sammen og blandingen tilsættes retten, der hereffter tilbredes færdig på høj varme. Ønskes saucen tykkere, kan tilbredningstiden forlænges mens man fjerner låget fra slow cookeren.

Serveres med frisk pasta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *