Møre, saftige kalkunlår, hvor kødet falder fra senerne. Kan serveres med stort set alt – det er kun din fantasi der sætter grænserne. En klar favorit herhjemme er flødekartofler – naturligvis også tilberedt i slow cookeren!
Forberedelsestid: 5 minutter – Tilberedningstid: 3-4 timer på høj varme (anbefales) eller 6-8 timer på lav varme
Ingredienser:
- 2 kalkunlår
- 1 solohvidløg – knust
- Timian
- salt og peber
Vejledning:
Placer lårene i slow cookeren. Krydr dem med salt, peber, timian og hvidløg og tilbered på høj varme i 3-4 timer eller på lav varme i 6-8 timer.
Varianter:
Pisk 1 dåse kokosmælk og 1 tsk stærk karrypasta sammen i en gryde og hæld blandingen over lårene. Serveres med ris og grønt.
Er meget nysgerrig på flødekartoflernw 🙂 kommer der en opskrift <3
Hej Lene. Den skulle gerne dukke op i løbet af weekenden <3
Fantastisk, det vil jeg glæde mig til 🙂
Så er opskriften oppe: http://laurafriis.dk/?p=72
Tak 🙂 har set den.
Har i øvrigt lavet kalkunlår i dag (kartoffelsalat som tilbehør). De blev super lækre. Og så kunne energien spenderes på et amerikaner bil træf i stedet for en masse madlavning. Det er rart med et lille åndehul i ny og næ, når man er smerte ramt 🙂
Hej Lene!
Tusind tak for dine fine feedback 🙂 Dejligt det smagte godt! Det er så dejlit at kunne fokusere sin energi på det der er fedt i stedet for madlavning. Jeg håber du nød træffet!