Kalkunlår i Slow Cooker

Møre, saftige kalkunlår, hvor kødet falder fra senerne. Kan serveres med stort set alt – det er kun din fantasi der sætter grænserne. En klar favorit herhjemme er flødekartofler – naturligvis også tilberedt i slow cookeren!

Forberedelsestid: 5 minutter – Tilberedningstid: 3-4 timer på høj varme (anbefales) eller 6-8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 2 kalkunlår
  • 1 solohvidløg – knust
  • Timian
  • salt og peber

Vejledning:

Placer lårene i slow cookeren. Krydr dem med salt, peber, timian og hvidløg og tilbered på høj varme i 3-4 timer eller på lav varme i 6-8 timer.

Varianter:

Pisk 1 dåse kokosmælk og 1 tsk stærk karrypasta sammen i en gryde og hæld blandingen over lårene. Serveres med ris og grønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *