Kalkunlår i Slow Cooker

Møre, saftige kalkunlår, hvor kødet falder fra senerne. Kan serveres med stort set alt – det er kun din fantasi der sætter grænserne. En klar favorit herhjemme er flødekartofler – naturligvis også tilberedt i slow cookeren!

Forberedelsestid: 5 minutter – Tilberedningstid: 3-4 timer på høj varme (anbefales) eller 6-8 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 2 kalkunlår
  • 1 solohvidløg – knust
  • Timian
  • salt og peber

Vejledning:

Placer lårene i slow cookeren. Krydr dem med salt, peber, timian og hvidløg og tilbered på høj varme i 3-4 timer eller på lav varme i 6-8 timer.

Varianter:

Pisk 1 dåse kokosmælk og 1 tsk stærk karrypasta sammen i en gryde og hæld blandingen over lårene. Serveres med ris og grønt.

6 comments

  1. Lene

    Er meget nysgerrig på flødekartoflernw 🙂 kommer der en opskrift <3

    1. Laura Friis

      Hej Lene. Den skulle gerne dukke op i løbet af weekenden <3

      1. Lene

        Fantastisk, det vil jeg glæde mig til 🙂

          1. Lene

            Tak 🙂 har set den.
            Har i øvrigt lavet kalkunlår i dag (kartoffelsalat som tilbehør). De blev super lækre. Og så kunne energien spenderes på et amerikaner bil træf i stedet for en masse madlavning. Det er rart med et lille åndehul i ny og næ, når man er smerte ramt 🙂

          2. Laura Friis

            Hej Lene!
            Tusind tak for dine fine feedback 🙂 Dejligt det smagte godt! Det er så dejlit at kunne fokusere sin energi på det der er fedt i stedet for madlavning. Jeg håber du nød træffet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *