Karryletter i Fad

Lækker spicy fad-ret med koteletter. Serveres med ris og evt. nogle dampede grøntsager.

Forberedelsestid: 10-12 minutter – Tilberedningstid: 3-4 timer på lav varme

Ingredienser:

  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 stor dåse tomatpure
  • 1 tsk stærk, rød karrypasta (jeg bruger A-Hoy)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 4 nakkekoteletter

Vejledning:

Forsteg evt. koteletterne. Vælger du ikke at forstege, placeres de rå koteletter direkte i slow cookeren, så vidt muligt i et lag.
Hæld de flåede tomater over koteletterne
Mix de resterende ingredienser i en skål og hæld blandingen i slow cookeren.

Tilbered på lav varme i 3-4 timer til koteletterne er møre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *